dinsdag, juli 25, 2006

Een huisdier met de letter.... k!

Wie kent het nog? Pim Pam Pet? Vroeger speelde ik het vaak met mijn zussen. Noem een rivier met de letter a. Noem een hoofdstad met de letter J. Noem een huisdier met de letter k. Even denken... een kat! Sinds afgelopen zaterdag hebben mijn vrouw en ik een nieuw huisgenootje kat Joepie. Nu de verzameling spelcomputers bijna de deur uit is wordt het tijd voor een nieuwe verzameling: huisdieren beginnend met de letter k. Konijnen en een kat hebben we al. Nu nog kippen!



Als je mijn blog al een tijdje volgt weet je dat we in huis last hebben van muizen. En eerlijk gezegd houd ik niet zo van muizen in huis. Nu schijnt het zo te zijn dat de geur van katten alleen al de muizen wegjaagt en aangezien we toch al langer een kat wilden zijn we zaterdag naar het asiel gegaan.



Daar zat Joepie, een voormalig kater van 3, ontzettend ongelukkig te zijn. Hij had een slechte vacht door de stress en hij zat daar maar op zijn krukje. Al voor bijna 4 maanden. Niemand neemt een kat die doodstil zit en je geen blik waardig gunt. Behalve wij. Wij wilden namelijk een rustige binnenkat. En dat is Joepie precies. De eerste avond heeft hij vooral de muizen onder de bank weggejaagd maar hij begint nu al meer te wennen. En hij begint al te spinnen als je tegen hem praat. Waar ik wel aan moet wennen is het krabben aan de slapenkamerdeur om vijf uur in de ochtend...

(Foto's lijken het te doen..)

5 opmerkingen:

Anoniem zei

Ik wil een kangoeroe...

(en om het lijstje af te maken:
kraai,koala,kolibrie, krokodil, kanarie, karper, kameel, kameleon...)

Anoniem zei

kwikstaart (: tot de orde van de zangvogels behorend geslacht van kleine slanke vogels met lange beweeglijke staart)

Anoniem zei

En wat dacht je van kikkers. In een paludarium heel goed te houden.
Volgende week moeten wij ook op een Joupie passen, maar die woont in Ede.

Anoniem zei

Kan je beter een kat nemen en die Kip noemen :P

Anoniem zei

Thanks for the information. I think that you should wash your face at least 3 to 4 times a day. You’ll be surprised how much better your face will look.

buy cialis