maandag, februari 08, 2010

Klein en ondernemend, een jaar later

Een jaar geleden schreef ik het volgende:

Het succes van jufmelis.nl is ons naar het hoofd gestegen. We zien continue stijgende bezoekersaantallen (bijna 1000 per dag), veel nieuwe links naar ons en steeds hogere ratings bij google.

http://wasigh.blogspot.com/2009_01_01_archive.html

We zijn nu een jaar later en er is veel gebeurd. Sinds vorig jaar zijn de bezoekersaantallen verdubbeld. En afgelopen januari was wederom een recordmaand. Bijna 1 miljoen pagina's van Juf Melis zijn er opgevraagd! Er waren duidelijke pieken rondom de CITO toets.

Ook hebben we in een aantal bladen gestaan zoals de COS, en blijven de rankings van google stijgen. Wat grappis is om te zien is dat veel mensen de site binnenkomen via zoekwoorden als: "juf melis", "juffrouw melis", "jufmelis" etc. Veel mond- tot mond reclame waarschijnlijk.

Sinds eind oktober verkopen we ook abonnementen. Iets later als dan gepland, maar met echt klanten ben je natuurlijk pas echt een bedrijf. En bij een echt bedrijf hoort een echte administratie en een echte begroting. Dus zijn we een tijd geleden bij elkaar gaan zitten om de plannen en doelstellingen voor 2010 vast te stellen.

Ik wil nog niet teveel over de plannen van 2010 vertellen. Maar met een beetje geluk hebben we binnenkort ook een tastbaar product! Voor de rest blijft het een leuke hobby. Het succes geeft veel energie, de vele leuke reacties helpen daar zeker bij. Ik ben benieuwd wat ik volgend jaar kan melden!

2 opmerkingen:

Sjoerd zei

Juf Melis is toch voor Nederlands?

Iets later ALS gepland?

:D Verder heel cool dat het zo goed gaat!

Anoniem zei

lIEVE hANS, WE ZIJN TROTS OP JULLIE!!!!!!!!!