dinsdag, november 25, 2008

Eindelijk een xbox!

Na maanden twijfelen, wikken en wegen, piekeren en ijsberen heb ik dan eindelijk de knoop doorgehakt en een xbox 360 gehaald. Met die prijzen van tegenwoordig is er eigenlijk geen excuus om hem te laten staan (behalve geen geld hebben dan ;) )

Nu heb ik de xbox natuurlijk in huis gehaald met het excuus om zelf games te ontwikkelen (XNA!). Iets wat ik al heel lang wil maar nooit tijd voor heb. Maar de belangrijkste reden is toch eigenlijk dat ik Fable II wil spelen. Alleen is deze maand mijn geld op...

Gelukkig kwam mijn XBOX met twee games (Kungfu Panda & Lego indiana Jones) en een XBOX live proef abonnement. En dat is helemaal super! Via XBOX live kan ik demo versies van games downloaden. En met die demo versies kan steeds zo'n 5 minuten spelen. En dat is voor mij vaak meer dan voldoende. Even kort een rondje in Sega Rally, een leveltje Bioshock of een voetbalwedstrijd in Fifa 2009.

Ik kan niet wachten op de demo van Red Alert 3, Fable II en Fallout 3. Mijn gamertag? Dat laat zich waarschijnlijk wel raden ;)