vrijdag, mei 09, 2008

Ultieme statistieken & onmisbare tools

Ik hoorde ooit: "78% van alle statistieken wordt ter plekke verzonnen" en sindsdien is dat 1 van mijn favoriete wijsheden geworden. Ik moest dan ook erg hard lachen om de volgende dilbert strip:

En tijden het maken van deze post merk ik dat weer gebruik maak van een handig tooltje wat heel snel onmisbaar is geworden voor mij:

ClipX

Met ClipX krijgt mijn clipboard een geschiedenis. Het onthoudt de laatste 25 copy acties en zo kun je makkelijk meerdere dingen op het clipboard zetten. Met een [CTRL]-[SHIFT]-[V] krijg je een lijst te zien en kun je iets uit je geschiedenis pasten. Voor mij is het onmisbaar geworden ik gebruik het meerdere keren per dag en het voorkomt het regelmatig heen en weer [ALT]-[TAB]-en tussen applicaties.

woensdag, mei 07, 2008

30 graden, lekker!

Mij hoor je niet snel klagen als het lekker weer is. Beetje BBQ-en, luieren in de zon. Ik vermaak me wel.Foto's-0016

Het enige wat een beetje jammer is: deze foto is binnen genomen op mijn kantoortje, aan de zonkant van het gebouw. Het belooft een lange zomer te worden. Alhoewel: Foto's-0017

volgens mijn barometer gaat het snel regenen. mmm....

maandag, mei 05, 2008

Rocken in het park

Stel het is mooi weer, maar eigenlijk wil je vooral rocken met Guitar Hero? Wat doe je dan? Je Wii en je breedbeeld meenemen naar buiten? Of gewoon Guitar Hero spelen op je DS?

Ik weet het wel!