vrijdag, maart 31, 2006

De wereld draait door

Je kon er op wachten! Na eerder de fietswielen met teksten, en de fietswielen met afbeeldingen. Is nu eindelijk de POV rage ook overgewaaid naar de auto. Beter dan spinners zijn deze POV-rims: http://www.techeblog.com/index.php/tech-gadget/high-tech-led-spinner-rims



Per wiel is een afbeelding in te stellen, of 6 afbeeldingen die elkaar afwisselen. Met een beetje programmeren kun je vast je achteruitrij camera erop aansluiten. Of via Bluetooth de afbeeldingen van je GSM oversturen.

En dat voor nog geen $12.500. Moelijke keuze: trouwen? velgen? trouwen? velgen? Arrgh keuzes! Ik bouw ze voor 4000 ;) BTW gevonden via bright check it out!
(Gerie laat jij het even zien aan Jean-Paul ;) )

woensdag, maart 29, 2006

Verborgen talenten

Grappig, een hele dag niets geschreven en toch 11 bezoekers ;). Eigenlijk was ik niet van plan vandaag iets te schrijven, maar ik kan mijn publiek natuurlijk niet teleurstellen! De afgelopen dagen heb ik een verborgen talent ontdekt. Ik kan heel goed niets doen. Echt waar! Ik ben een kei in ontstressen! Lekker om 10:00 uur een keer wakker worden, ontbijten, koffie drinken. Ik was zelf ook heel erg verbaasd. Maar ik geloof dat je je talenten moet benutten. Dus ga ik nog maar even door met ontsressen!



En nu voor iets totaal ongerelateerds: Muse brengt binnenkort een nieuwe album uit. (Voor mijn oud kamer genoten: Muse is die herrie die ik ongeveer één minuut heb kunnen draaiien ;) ) En Muse komt waarschijnlijk op Lowlands! Samen met Arctic Monkeys en Ben Lee beloofd dat een leuk Lowlands te wordden. En na 5 jaar afwezigheid wordt het misschien wel weer eens tijd om een bezoekje te brengen :) Ik hou www.lowlands.nl in de gaten!

maandag, maart 27, 2006

Vakantie! (hans de huisman)

Zo de eerste dag van mijn vakantie. Even twee weken rust tussen twee banen in heerlijk. Mijn vriendin dacht dat ik me verslapen had omdat ik om 12:00 uur nog niet op haar mailtjes had gereageerd. Toch was ik al om 8:00 uur op. Maar pas om 12:00 uur de pc aangezet. En ik moet zeggen, ik heb de pc vanochtend niet gemist :).

In plaats van zinloos surfen, en online winkelen heb ik nu andere nuttige dingen gedaan: contract getekend, bezoekje gebracht aan de tandarts, administratie op orde brengen, poetsen en bellen. Pas één dag vakantie en ik voel me nu al ontspannen. Op naar de afwas! Ja huisman worden zie ik ook wel zitten :)

vrijdag, maart 24, 2006

Afsluiten en opnieuw beginnen

Vandaag is mijn laatste dag bij de klant. Nog een klein uurtje dan sluit ik hier voor de laatste keer mijn pc af. Op dit moment ben ik druk bezig met mijn pc en bureau netjes afsluietn en de lopende dingen nog over te dragen. Dat zijn er gelukkig niet zo veel. Komende twee weken heb ik vrij. En dan begin ik weer met een nieuwe baan. Het lijkt wel een hobby, zo vaak begin ik aan nieuwe banen.

Al met al kijk ik positief terug op mijn werk hier. Ik heb veel geleerd, de laatste tijd heb ik meer van me laten horen, en ik heb fijn gewerkt. Daarnaast heb ik ook weer veel leuke mensen leren kennen. Mensen die ik nog vaak op mijn blog verwacht ;). Ik zie het "avontuur" van een andere werkgever dan ook niet als mislukt. Ik weet nu beter wat ik wil (controle over mijn carriere), en wat ik niet wil (detachering... ).

Tegen al mijn collega's van mijn werk en de collega's van de klant: bedankt voor de fijne samenwerking. We horen nog van elkaar ;)

Games programmeren voor de XBOX 360?



Microsoft XNA

Microsoft® XNA™ is designed to help game studios and publishers develop better games, more effectively, on all platforms. XNA is a long-term commitment from Microsoft to partner with the game industry in order to address the development challenges associated with modern game development.


Download the (beta) devkit hier: http://www.microsoft.com/xna/

O, en vergeet niet de voorbeeld game te downloaden:
We have also re-released Microsoft MechCommander 2 under a Shared Source license as a sample you can use along with XNA Build. We suggest that you download the Microsoft MechCommander 2 Shared Source Release using the link below after you have installed the XNA Build March 2006 CTP to learn more about how XNA Build can be used to build a game.


http://www.microsoft.com/downloads/info.aspx?na=40&p=2&SrcDisplayLang=en&SrcCategoryId=&SrcFamilyId=868FE562-5DED-4BB1-8648-708D3481BDA3&u=http%3a%2f%2fgo.microsoft.com%2ffwlink%2f%3flinkid%3d63428

donderdag, maart 23, 2006

Wedding planning

Nog 2,5 maand en dan ga ik trouwen. Op dit moment zit ik dan ook midden in de voorbereidingen. En nu snap ik ook beter dat mensen het trouwen ruim een jaar vantevoren aankondigen. Want 6 maanden om alles te regelen is erg kort. We hebben een overzicht gemaakt van de dingen die we nog moeten doen en alle weekenden tot juni hebben we nog wel één of meerdere dingen te doen.



Zo staat deze week in het teken van de uitnodigingen. Afgelopen weekend zijn we "op locatie" geweest om foto's te maken. Mijn lieve zus heeft 160 foto's van ons gemaakt. Van de leukste maakt een goede vriend van mij een mooie kaart. Gisteren heb ik hem voor eerst echt in mijn handen gehad en hij ziet er echt fantastisch uit. Heel bijzonder!



De kaart is nu bijna af, maar dan ben je er nog niet. Er moet een tekst op de uitnodiging komen, addressen moeten worden opgezocht, besloten moet worden of mensen de hele dag of alleen op het feest mogen komen. Heel veel beslissingen die genomen moeten worden voor een uitnodiging. En dan moet je niet vergeten dat: mijn pak, het restaurant, de ringen, het hotel en de huwelijksreis ook nog geregeld moeten worden. Ook niet onbelangrijk! Druk zal het komende weken nog wel blijven ;)

Voor de mensen die helaas geen kaart op de deurmat krijgen zal ik te zijner tijd de kaart op de blog zetten. Voor iedereen die al weet hoe hij eruit ziet: mondje dicht!

dinsdag, maart 21, 2006

uPnP Jukebox

De afgelopen dagen heb ik mijn tijd besteed aan het zoveel mogelijk lezen over uPnP. Oftewel Universal Plug and Play. Een protocol waarop apparaten van verschillende fabrikanten toch samen kunnen werken. Zo kan je PVR van Philips data ophalen van een storage device van Sony. Lekker simpel. Apparaat aanzetten verbinden met het thuisnetwerk en gaan. En het ook implementeren in code is lekker simpel. En je bent vrij om zelf uitbreidingen te maken (en het liefst weer te publiceren). Zo is er ook een uitbreiding om lampen te besturen of voor security cams.



Eén van de grote katalysatoren achter uPnP is intel: http://www.intel.com/cd/ids/developer/asmo-na/eng/downloads/upnp/overview/index.htm#anchor_3 Die gratis SDK's en een toolbox beschikbaar stelt. Dat allemaal in de hoop zoveel mogelijk chips te verkopen natuurlijk. uPnP is precies wat de jukebox nodig heeft die ik kortgeleden beschreef. De Jukebox is dan een A/V renderer device en kan communiceren met A/V containers om de data op te slaan. Als er een nieuw device online komt kan deze direct worden meegenomen in de speellijst. En de controle over de jukebox kan ook over uPnP van afstand gedaan worden. Het enige probleem is de security. Iedereen op het netwerk kan van ieder device op het netwerk alle methodes aanroepen..



In mijn hoofd ben ik al bezig met een op een PIC chip gebaseerde uPnP device. Alleen dat kan nogal lastig worden. Eerst zal ik dan een TCP/IP stack moeten programmeren in asm of c en daarna nog een keer een XML parser.. Ik denk niet dat dat heel snel gaat gebeuren..

maandag, maart 20, 2006

Stilte...

Vandaag ontving ik het droevige bericht van het overlijden van een oud-college van mij: Jan Jacobs.

Mijn gedachten gaan uit naar de familie, vrienden en kennissen. Sterkte.

Ik ben er stil van...

vrijdag, maart 17, 2006

Wat willen we wel van Europa?

Wat willen we wel van Europa? Met die vraag werd ik naar de website van www.nederlandineuropa.nl getrokken. Ongeveer een jaar geleden schoot 2/3e van de Nederlandse bevolking de Europese grondwet af. En de regering wil nu wel eens weten waarom eigenlijk? Daarom deze online enquete.



Niet bang om mening te geven heb ik hem direct ingevuld. En ben tegelijkertijd een stuk wijzer geworden over Europa. Ook mooi vind ik dat men niet om de hete brei heel draait. En stellingen durft neer te zetten als: "Turkije mag niet in de EU want ze zijn veel te islamitisch" (waar ik overigens "oneens" invulde, ik ben niet bang voor de islam, alleen voor de extremisten.).



Al met al vind ik het goed uitgewerkt en hield een goed gevoel over aan het invullen van enquete. Beste regering, had dit nu een jaar eerder gedaan dat had je flink geld kunnen besparen. ;)

p.s. Eigenlijk had ik me voorgenomen om niet over politiek te bloggen, maar aangezien dit een raakvlak heeft met techniek kon ik het niet laten. Over Goes zal ik m'n mond houden ;)

donderdag, maart 16, 2006

Meastro, Muziek!

Op het werk zaten we eerst met 4 mensen op 1 kamer. En dat ging prima. Het was aardig rustig en we hadden nooit ruzie over de muziek. We hadden gewoon radio 3fm aan staan en alles was goed. Kortgeleden begon men de kantoren te herindelen omdat er vloerbedekking gelegd moest worden. Sindsdien zitten we met 6 mensen op 1 kamer. Het is daarmee drukker geworden, maar dat is niet zo erg. Het gedoe over de muziek begon daarmee ook.



Wat er ook op staat bijna de helft van de mensen is er niet blij. Dan is het weer teveel geklets (3fm), dan is het weer te depressief(Muse) of te saai (blof). Je begrijpt het is een groot probleem. De makkelijkste oplossing is dat iedereen een koptelefoon op zet. Maar dat is niet leuk.



Wel kwam er weer een oud idee bij mij opzetten. Een afstandsbestuurbare jukebox. Een programma geinstalleerd op een pc die muziek afspeelt. Via remote controls kunnen de aagesloten mensen stemmen op het liedje. Als genoeg mensen het afkeuren wordt het liedje doorgespoeld en krijgt het minpunten. Wordt het goedgekeurd dan krijgt het pluspunten en komt het vaker langs. Simpel en democratisch en met .NET remoting en Windows Media Player goed te maken.

woensdag, maart 15, 2006

Linkmania

Liever had ik voor mijn 80e post iets origineels hier neergezet. Echter kom ik vandaag niet verder dan een rijtje links. En iedereen die mijn del.icio.us volgt heeft die al lang gezien. Wist je trouwens dat je met del.icio.us ook kunt taggen voor andere mensen? Door bij de tags: "for:wasigh" op te nemen. Komt de link in mijn "links for you" terecht. Daarnaast kun je je ook abonneren op bepaalde tags van mij. Dan krijg je bijvoorbeeld een overzicht in je inbox van alle links die ik als "fun" getagged heb.
Geen getreuzel meer, hier de linkmania van vandaag:



Nu op veler verzoek met: target="_blank"
(ik gebruik zelf altijd Firefox met "open in new tab" )

dinsdag, maart 14, 2006

Probleemoplosser

Oude bekende, maar blijft leuk:

Nu nog beter: del.icio.us links op de blog

Zoals waarschijnlijk wel bekend ben ik een grote fan van del.icio.us. En elke dag tag ik een hele hoop interessante links. En wat is er nu mooier dan dat te integreren op mijn blog?

Gelukkig biedt del.icio.us een rss feed aan. En dat gecombineerd met een stuk javascript om de feed uit te lezen en HTML er van te maken via deze site: http://jade.mcli.dist.maricopa.edu/feed/index.php?s=build geeft een leuk effect.

Het resultaat zie je rechts onder in de rechterbalk :)

vrijdag, maart 10, 2006

Ik sta voor joker.

Als de man in huis ben ik verantwoordelijk voor de boodschappen. Mezelf boodschappen manager noemen zou te ver gaan, ik verzorg namelijk niet alleen het bewaren van het overzicht maar ik ben ook verantwoordelijk voor de uitvoering. Eigenlijk is het zo dat mijn vriendin en ik de huishoudelijke taken zo eerlijk mogelijk verdeeld hebben. En omdat ik de enige ben met een rijbewijs is het boodschappen doen op mijn takenlijst terechtgekomen.



Ik ga namelijk altijd de boodschappen met de auto halen. Elke woensdagavond rijd ik naar de plaatselijke Albert Heijn om daar mijn kar vol te laden met de artikelen die op mijn lijstje staan. Voordat ik ga heb ik eerst een lijstje gemaakt wat we de hele week gaan eten en welke producten we daarvoor nodig hebben. Daarna deel ik alles mooi per afdeling in en schrijf het op een a4-tje die ik in acht gelijke delen heb gevouwen. Elk deel bevat zijn eigen afdeling. Links boven eerst groente en fruit, daaronder de conserven en pastasausen, daarneest het vlees en zo verder. Je begrijpt ik pak het boodschappen doen heel serieus aan! (Sterker nog: het is dat ik nog geen tijd heb gehad anders had ik een programma gemaakt die het lijstje netjes voor me uit zou printen, of zou synchroniseren met mijn PDA)

Afgelopen woensdag stond ik weer op het punt om naar de winkel te vertrekken. En op het moment dat ik de auto in wilde stappen werd ik toegeroepen door mijn vriendin: "Vergeet de jokers niet!". Jokers? De AH heeft iets slim bedacht iedereen krijgt 3 jokers en krijgt daarmee 10% korting op een artikel naar keuze. Wie heeft dat stompzinnige plan bedacht?



Ik winkel bij de AH omdat ik daar kan parkeren, ze alles hebben wat ik in een week nodig heb en zodoende niet meerdere winkels afhoef. Op een doordeweekse avond is het lekker rustig en de verse groente is van goede kwaliteit. Sinds ik bij de AH heb gewerkt als student(en daar zelfs een programma uitgerold heb) ben ik gehecht aan de AH en kan niet wennen aan een andere winkel. Ik kom niet bij de AH omdat ik prijsbewust ben. Ik weet best dat ik bij een andere winkel goedkoper uit zou kunnen zijn, maar die winkels bieden gewoon niet de service die ik van een supermarkt verwacht.



Ik ben dus absoluut niet prijsbewust en wat doet de Albert Heijn? Die zet me aan het denken. Ik moet zelf beslissen waar ik de stickers opplak. En je wilt jezelf niet benadelen dus zoek je duurste artikelen. Maar wat zijn de duurste artikelen? Geen idee. Dus moet je opletten, naar de prijzen kijken en onthouden. En dat is een hoop stress. Ik heb het idee dat ik best bij de pinken ben maar ik begin daar echt niet aan. Omdat ik het niet kan, ik kan niet onthouden wat het duurste is en waar ik mijn sticker op moet plekken om uiteindelijk 1 euro extra korting te krijgen. Deze actie met de jokers slaat volgens mij volledig de plank mis. Je wilt niet dat mensen moeten nadenken in je winkel je wilt dat ze impulsief kopen. En prijzen? daar wil ik niet over nadenken. Als ik elke week ongeveer evenveel afreken vind ik het allang best.

A first chance exception: Nullpointer op }

De mooiste exceptions zijn de exceptions die op willekeurige plekken opduiken in je code en waarvan je absoluut geen idee hebt waar ze vandaan komen:

A first chance exception of type 'System.NullReferenceException' occurred in mscorlib.dll


Breaken we op deze exception blijkt dat hij accolade een nullpointer bevat. Hoe lekker wil je het hebben. Het mooiste is: waarschijnlijk is het een Exception in een managef wrapper van een derde partij die de interop omzeep helpt en daarmee de exception throwed op de volgende keer dat een externe DLL wordt aangeroepen. Maar dat weten we weer niet zeker. En de stacktrace helpt ons ook niet echt verder.

(Eigenlijk zou dit een verhaal moeten zijn over AH jokers, maar die komt nog, eerst verder debuggen ;))

donderdag, maart 09, 2006

She did it again

Onze DIY vriendin LadyAda. Heeft weer een leuke uitbreiding gemaakt op haar POV project:



Bekijk het op: http://www.ladyada.net/make/spokepov/index.htm

woensdag, maart 08, 2006

Hosting en www.linkstat.nl

Gisteren is de hosting rondgekomen. Veel sneller als verwacht en ik ben er erg blij mee. Voor 9 euro p/maand hebben we een leuk hosting pakket. En dat delen we met zijn drie-en. Dus de maandelijkse lasten zijn goed te overzien met 4 euro per maand.


Bij de inventarisie van mijn domeinen kwam ik erachter dat ik 9 domeinnamen op mijn naam heb staan. Als eerste heb ik mijn leukste project overgezet: http://www.linkstat.nl. Linkstat is een oplossing voor bekijken van simpele statistieken over links. Stel je plaats een link op een forum, een nieuwesgroep of als reactie op een blog. En je wilt graag weten hoeveel mensen er op klikken. Daarvoor is linkstat bedoeld.

Het grootste probleem van linkstat was dat het op mijn server thuis draaide, en die wilde nogal eens uitvallen. Nu met de nieuwe hosting is dat opgelost. Mijn plan is om het ook voor mijn blog te gebruiken. Schrik dus niet als je op een link klikt en geredirect wordt via linkstat. Ik moet alleen nog een tooltje maken die een tekst scant op links en deze automatisch aanpast naar linkstat links. Mocht je fouten vinden in linkstat, laat het dan even weten :)

dinsdag, maart 07, 2006

De zegen van een computer programmeur

Computer programmeur zijn is een apart vak. Het is één van de weinige beroepen waar je de hele dag bezig bent met je eigen product: software. Je gereedschap is je product, en je product is je gereedschap. En dat kom je maar bij heel erg weinig beroepen tegen. Ik heb nog nooit een timmerman een hamer zien maken bijvoorbeeld.

De zegen van een computer programmeur is dat hij zelf zijn gereedschap kan maken, en verbeteren. Hij gebruikt het dagelijks, hij weet wat irritant is, wat er verbeterd moet worden. En hoe het allemaal handiger kan. Door gebruik te maken van die kennis kan hij (of zij) geweldige programma's maken die het dagelijks leven van iedereen makkelijker en leuker maken. Dat zou je denken toch? Mis.



De meeste programmeurs kijken niet verder dan hun neus lang is. Maken applicatie platform na applicatie platform en framework na framework. Zaken die niemand anders gaat gebruiken behalve zijzelf. En dat allemaal met de doelstelling om zo mooi mogelijke code te schrijven. Daarbij verliezen ze het belangrijkste uit het oog: de gebruiker. De gebruiker maakt het niet uit hoe mooi de code is, het moet werken, goed en snel. En bugs moeten gefixed worden. Punt.

Mijn docent op de middelbare school zei het al tegen mij: "Ga geen informatica doen om mooie programma's te maken, ga de informatica in om mooie programma's te maken voor mensen". Twee woorden, groot verschil. De manier waarop een goede programmeur zich onderscheidt van de rest: zich in kunnen leven in de wensen en de behoeften van de gebruikers. En daar verstandig mee omgaan.

maandag, maart 06, 2006

Flickr is kewl

Iedereen zal zo onderhand Flickr wel kennen. Een online tool om je digitale foto's op te slaan en te delen met anderen. Via del.icio.us en digg kwam ik op: 10 Flickr hacks.
En daar zag ik de link naar: retrievr. (ja je moet wat doen als je net 3 uur in de auto hebt gezeten ;) )



Retrievr is een grappige tool waarmee je webbased een plaatje kunt tekenen en dan wordt binnen Flickr gezocht naar plaatjes die erop lijken. Erg leuk gedaan.
(p.s. de foto's kunnen copyrighted zijn, vraag maar aan Adam Curry ;) )

zondag, maart 05, 2006

Gemeenteraads verkiezingen: jij komt toch ook?

De afgelopen week viel er met enige regelmaat een verkiezings krantje op de mat. En niet zonder de reden. De gemeenteraads verkiezingen komen eraan. Dit wordt de tweede keer dat ik in mijn huidige woonplaats kan gaan stemmen op mijn favoriete persoon voor de gemeenteraad. En waar ik de eerste keer het advies van een collega heb opgevolgd, ik woonde hier toen nog niet lang genoeg om te weten welke personen geschikt zouden zijn, heb ik nu met meer verstand gekozen: mijn vorige kandidaat heeft me niet teleurgesteld en mijn stem gaat naar hem.



Dat weerhoudt mij er echter niet van om de krantjes vol aandacht te lezen. En eentje sprong er met kop en schouders boven uit. Het was een simpel vier kleuren a4-tje met op de achtergrond een kerk en wat huizen. En als verkiezingsleus: "Alles moet anders".
Laat het even op je inwerken, er staat dus niet: "Alles moet beter" of "Het kan beter", nee er staat: "Alles moet anders".

Nu snap ik de bedoeling van politieke leuzen heel goed. Ze moeten zo algemeen zijn zodat iedereen zijn eigen ding erin terug kan vinden. Zoals bijvoorbeeld: "Weg met de overlast!". Lekker algemeen, prima leus. Maar alles moet anders? Wat is alles? Wat is anders? Moet de gemeente de democratie de deur uitdoen? Moet het stadhuis een kwartslag gedraaid worden? Moet iedereen ineens links gaan rijden? Ik kan er geen touw aan vast knopen. Sowieso zijn er best dingen die nu goed gaan lijkt me, dingen die helemaal niet anders hoeven.



Waar ik stiekum ook een hekel aan heb zijn landelijke partij-en die aan de gemeenteraadsverkiezingen meedoen. Ik geloof (in de politiek) niet in principe's. Ik vind dat je per situatie moet bekijken wat het beste is. En als je dan als partij principes aanneemt, kan dat alleen maar tegen je werken. Bijvoorbeeld: je bent heel erg voor milieu, maar er moet een bos gekapt worden voor de veiliheid van mens en dier. En eingelijk ben je heel erg voor de kap, alleen mag dat niet want je bent ook voor milieu. Een ander spanningsveld kan ontstaan als het landelijke standpunt anders is dan het plaatselijke standpunt. Daarom stem ik niet op een partij in de gemeenteraad. Ik stem op een persoon.



Een persoon die bewezen heeft een aanwinst te zijn voor de plaatselijke politiek, die zich met hart en ziel inzet. Iemand die bij zijn standpunt durft te blijven ook al wordt hij daarmee niet populair. En vooral: iemand die dingen aan durft te pakken. Als Burgemeester Leers van Maastricht verkiesbaar stelt hier stem ik op hem. Nu houdt ik het bij mijn andere kandidaat ;)

En wat maak jij met lego?

In mijn surftochten over het net kwam ik langs deze blog. Met de 10 meest vreemde lego creations.



Dit is nogal wat anders dan je Lego Technics vrachtauto ;)

vrijdag, maart 03, 2006

Hosting

Als een echte nerd heb ik een aantal domeinnamen in mijn bezit. Deze heb ik voor een lange tijd thuis gehost op een webserver. Een echte Pentium 200 mhz met een debian install erop. Deze server staat boven op de studeerkamer en mijn vriendin klaagde altijd over het helse lawaai wat de machine maakte. Niet geheel onterecht. Daarom heb ik een tijd geleden de server uitgezet, probleem opgelost.



Echter heb ik er direct een probleem bijgekregen. Ik heb nu geen plek meer om mijn sites te hosten. Het hostingcontract wat ik voor mijn site had heb ik opgezegd. En nu ben ik aan het rondkijken voor een oplossing om toch weer mijn sites ergens te hosten. Toen ik gisteren op de verjaardag van een vriend van me was, kwam het onderwerp te spraken en hij had hetzelfde probleem. We hebben toen maar besloten om samen ergens te gaan hosten. En zo kwam ik op de volgende optie van netland:

Linux Virtual Machine
De voordelen van een eigen server, tegen een fractie van de kosten


En dat voor 45 euro p/maand. Oftewel 22,50 pp. Het is best wat geld, maar dan kan ik ook een goedkoper ADSL abbonement nemen. En met deze virtual machine hoef ik geen dure hardware aan te schaffen. Iemand nog andere idee-en of tips om betaalbaar te hosten? En wat doe ik met mijn duurbetaalde Dual pentium 3?

woensdag, maart 01, 2006

Linkmania

Lente


K. Schippers

liefdesgedicht

Jij hebt de dingen niet nodig
om te kunnen zien

De dingen hebben jou nodig
om gezien te kunnen worden



© 1996, Querido

From: Een leeuwerik boven een weiland
Publisher: Querido